Onbegrensde mogelijkheden van illustratie

  • He Fang Zhou / Crossmedia Design

“Mijn eindexamenproject is een stripverhaal van dertig pagina’s. Hierin ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen stijl.

 

Voor het Twentse Welle Museum heb ik een reclamefilm gemaakt. Het is een combinatie van illustratie en stop motion. In het museum stond het model van een dinosaurus, ik wil het publiek laten zien dat dit dier nog steeds samen met ons leeft.

 

De combinatie van illustratie en animatie maak ik omdat ik bekend ben met tweedimensionale tekeningen, als ik ze naar een driedimensionale animatie breng, kan het publiek deze simpele en indrukwekkende stijl via bewegend beeld zien.

 

Ik wil blijven leren in het striptekenen, verhalen maken, maar ook ontwerpen voor computerspellen en film, de mogelijkheden van illustraties zijn onbegrensd en dat wil ik blijven onderzoeken.”